2win800x200

БТ Прес

 Интегрален текст од прес конференцијата на Јадранка Павловска, советник од СДСМ
Почитувани граѓани, иако сите институции, надлежниот инспекторат за локална самоуправа утврди и потврди дека ја зборувавме вистината, кога стануваше збор за незаконско разрешување на членовите на управните и надзорните одбори…
Интегрален текст од прес конференцијата на Ивона Трифунов од СДСМ како реакција на посетата на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ на Битола
Интегрален текст од реакцијата на СДСМ Битола на демантоt на Елена Мирчевска, директор на Зоолошката градина во Битола. Предупредуваме дека меѓу фотографиите што ги објави СДСМ има и вознемирувачка од…
Демант на прес конференцијата на СДСМ на Елена Мирчевска, директор на Зоолошката градина Битола
Еден од амандманите што го предложи советничката група на СДСМ, а советниците едногласно го изгласаа на последната седница е изградба на нов пат од мостот на Драгор кај Довлеџик и…
Интегрален текст од прес конференцијата на Мирјана Захариевска Ралевска, советник од СДСМ
Реакција на СДСМ на изјавата на градоначалникот Коњановски
  Во целот ја пренесуваме прес конференцијата на советникот Пеце Николовски од СДСМ : „Од 36 милиони евра буџет за оваа година, Коњановски само нецели осум предвидува за капитални расходи.…
  Интегрален текст од прес конференцијата на Јадранка Павловска, советник од СДСМ:  „Се зголемува бројот на кандидати од битолскиот огранок на ДПМНЕ кои сакаат да му прават друштво во прилепскиот…
СДСМ Битола ќе поднесе кривична пријава против градоначалникот Тони Коњановски за непостапување по одлуките на советниците за разрешување на членовите на управните и надзорните одбори на шест јавни претпријатија во…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани