Webp.net gifmaker

Денес

Денес во Битола е регистриран еден новозаболен, со што вкупниот број на позитивни е 166, а во моментот има 73 активни случаи.
Четворица новозаболени и тројца оздравени од КОВИД-19 се регистрирани во Битола во денешната статистика на Министерството за здравство. Вкупниот број на позитивни е 165, а активни има 72 случаи. Во…
Денеска во Битола се регистрирани седум новозаболени, но и 6 оздравени лица
  Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се регистрирани 8 нови случаи на COVID-19
Денес во РЕК Битола се одржа состанок на членовите на Управниот одбор на АД ЕСМ и на раководството на комбинатот на кој се донесе Акционен план за надминување на последиците…
Известување Согласно решението што го донесе Агенцијата за храна и ветеринарство, сточниот пазар во Битола продолжува со работа. Според тоа следен пазарен ден во сточниот пазар во Битола е Вторник…
Пет лица од 7 новозаболени се семејни кластери, информитаат од ЦЈЗ. Во  Битола има 153 регистрирани позитивни лица, а  во моментот 70 се активни случаи. 
Во изминатите 24 часа во Битола наврнаа 33 л/м2 дожд. 
Со очитување на пропишаните мерки за заштита од коронавирусот, Извршниот одбор на Здружението на пензионери од Битола го прифати извештајот за материјално-финансиското работење за првите шест месеци од годинава со…
    Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се регистрирани  5 нови случаи на COVID-19:
Страница 1 од 125

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани