2win800x200

Од невремето реки вода низ баирските улици

Јуни 19, 2018

Обилните врнежи дожд кои паднаа попладнево во Битола поплавија улици во повисоките делови од градот, како во населбата Баир и околу неа. Реки од вода течеа по улиците Караорман, Мирче Ацев, Козара, Дебарска и други, при тоа попречувајќи го нормалното одвивање на сообраќајот во тој дел од градот. По овие улици беше невозможно да се движат пешаци дури траеше невремето.ff

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани