2win800x200

Училиштето „Коле Канински“ во соработка со Црвен крст успешно реализира хуманитарна акција за собирање конзервирана храна

Декември 12, 2019

Училиштето „Коле Канински“ во соработка со Црвениот крст спроведе хуманитарна акција по повод новогодишните празници. Акцијата беше спроведена од 2 до 6 декември. Централното училиште „Коле Канински“ заедно со подрачните училишта во Буковски ливади и Буково собра значителна количина на конзервирана и нерасиплива храна. Храната вчера беше предадена на Црвениот крст.

9kaninski1
3kaninski1
4kaninski1
5kaninski1
6kaninski1
8
kaninski1

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани