2win800x200

По повеќе од три децении набавен нов мебел во градинките "Росица" и "Колибри"

Август 20, 2021

За првпат после 34 години комплетноне обновен мебелот во градинките "Колибри" и ,Роосица", клонови на ЈОУДГ "Естреја Овадија Мара",  откако претходно беа молерисани објектите и лакиран паркетот. Грижата за најмладите продолжува и во други клонови

 FB IMG 1629476495344

FB IMG 1629476492238

FB IMG 1629476489477

FB IMG 1629476486762

FB IMG 1629476482542

FB IMG 1629476479559

FB IMG 1629476475656

FB IMG 1629476467937

FB IMG 1629476456907

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани