2win800x200

Еколошка акција во Кравари

Октомври 06, 2019

Жителите на Кравари, во соработка со јавните претпријатија, викендов спроведоа еко акција за чистење и уредување на јавните површини во Кравари и миење на улиците.

Од месната заедница во Кравари велат дека овие еко акции ќе продолжат и во наредниот период.

IMG c6c2f910103238deb7dd10ee929f0f99 V

IMG 5ab2c7ae239d51fef95f1108d7e79cc7 V

IMG 754270e0b813e2159b3776dc4c7a0a71 V

IMG 10599e9e28106a69d0f364c699dc3f2a V

IMG f3bd78f029f544dedde3080405715cb5 V

IMG 9ae336bec324675c48518c085fc2fec4 V

IMG 7ca5ab2ee3554e53c98bdfc505955e8f V

IMG 9097cb602a004c19df64f8ad933d85c8 V

IMG d8b9892bf552d1f1bdce83ed1ea0aa06 V

IMG 4f6b622797ee621a530a8d54acd2f10f V

IMG bfc0fce9775df3881e1b32195a8e96f7 V

IMG 01c79c8f3c0cad85311d790cdb7a6da0 V

IMG deadb71cb25c5bf779e16c4203be0229 V

IMG eb81568f4bfc01ed53391d4e00ec66ef V

IMG 86d0806e0a9b5cd22db491f10accca12 V

IMG 4029a86451534c31f3fadb2b8648e720 V

IMG 6c99e5d84f2ee45f0ae5a7e3d2c608d4 V

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани