2win800x200

"Тодор Ангелески" блесна во боите на ретките болест во знак на поддршка на луѓето кои се борат со нив

Февруари 12, 2021

Со паролата "Ретките се многу, ретките се силни, ретките се горди" ООУ "Тодор Ангелески" од Битола се вклучи во кампањата за запознавање на популацијата со ретките болести, а по тој повод училиштето блесна во боите на ретките болести и така ќе блеска следните 28 дена.-Со осветлување на училниците, училиштето, ќе дадеме мал прдонес во оваа благородна идеја да се продолжи континуитетот на запознавање на општата популација со ретките болести како и да се даде поддршка на лицата кои се борат со ретките дијагнози. Ретки се, но не се сами. Заедно сме посилни и можеме да направиме многу повеќе", изјави Љубица Стерјева,  директорка на ООУ "Тодор Ангелески"-Битола 

received 2921907371467349

received 416393289436324

received 258455872563384

received 439108400633005

received 3728796603852687

received 877757656126042

received 413713429700754

received 1089863638197668

received 446560946694726

received 219526023214998

received 2781309502120588

received 467566957598344

received 888686315251375

received 915438979220506

 received 2155330907930884

received 870784173494925

received 925125034904805

 

received 1709449755895626

received 425209545470299

received 2725240037730588

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани