2win800x200

11 улици добија нов асфалт во населбата Долно Оризари, во должина од 2.303 метри

Април 27, 2024

Градоначалникот Тони Коњановски изврши увид во работните активности кои се дел од реконструкцијата на 11 краци во с. Долно Оризари, во должина од 2.303 метри. Претходно е извршена реконструкција на водоводни приклучоци во висина од 2.125.970 денари, како и реконструкција на канализациони приклучоци и капаци во вредност од 561.680 денари, а додека целосната реконструкција во с. Долно Оризари ќе биде завршена со коловоз со вкупна вредност од 11.088.000 денари.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани