2win800x200

ЈКП Водовод Битола со соопштение-

Декември 01, 2023
ЈКП Водовод Битола со соопштение-При изведба на градежни активности, од страна нa изведувачот "Стентон Градба", предизвикан е дефект на водоводната мрежа на ул."Стив Наумов" (потег од ул."Климент Охридски" до ул. Нико Фундали").
Екипите на ЈКП "Водовод" - Битола"се на терен и работат на побрзо отстранување на дефектот.
Нема опис за фотографијата.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани