2win800x200

Запалени стрништа, пожар на Турските и Француските гробишта, опожарен трансформатор, гореше и контејнер - 8 интервенции на битолските пожарникари вчера

Август 27, 2023

26.08.2023

Примена дојава 21:40 пожар трева-стрниште с. Могила. ТППЕ Битола интервенираше со 1 возило и 3 пожарникари
 
FB IMG 1693149496123
 
26.08.2023 
Примена дојава 21:40 пожар-трева место викано тепсија. ТППЕ Битола интервенираше со 1 возило и 3 пожарникари
 
FB IMG 1693149484770
 
26.08.2023 
Примена дојава 21:20 за пожар-трева кај Турските гробишта. ТППЕ Битола интервенираше со 1 возило и 3 пожарникари
 
FB IMG 1693149477637
26.08.2023
Примена дојава 20:50 пожар -трева место викано Петилеп. ТППЕ Битола интервенираше со 1 возило и 3 пожарникари
 
FB IMG 1693149472016
 
26.08.2023
Примена дојава за пожар 20:30 запалена трева кај Француски гробишта. ТППЕ Битола интервенираше со 1 возило и 3 пожарникари
 
FB IMG 1693149455282
 
26.08.2023 
Примена дојава за пожар 20:05  -трансформатор ул. Климент Охридски. ТППЕ Битола интервенираше со 1 возило и 5 пожарникари
 
26.08.2023
Примена дојава 14:30 за запален контејнер на ул. Север-југ. ТППЕ Битола интервенираша со 1 возило и 2 пожарникари
 
26.08.2023 
Техничка интервенција-противпожарно обезбедување на настан 14:15 до 17:20. ТППЕ Битола со 1 возило и 2 пожарникари  беше на терен во НП Пелистер на велосипедскиот настан Данхил куп
 
FB IMG 1693150114235
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани