Оглас од Здружение на пензионери Битола за собирање понуди за свежо свинско месо

Октомври 31, 2023

                ОГЛАС

ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ ЗА СВЕЖО СВИНСКО МЕСО

Здружението на пензионери од Битола ги повикува заинтересираните производители и дистрибутери на свежо свинско месо да достават понуди за свежи свински полоивинки (драни, без кожа, со половина глава и тежина од 25-35 кг)

Свињите да се од домашно производство, да потекнуваат од една фарма, со што ќе се обезеди едноличен квалитет.

Доставувачите на понудите треба да имаат продавница за месо преку која ќе се врши дистрибуирањето на свински половинки.

Секој понудувач треба да достави писмен доказ дека поседува продавница за месо, а при испораката на свинските половинки да се придржува кон сите мерки и протоколи пропишани од здравствените органи предвидени за испорака на ваков вид производи.

При изборот на најповолната понуда Комисијата ќе ја зема во предвид цената на квалитетот на месото.

Понудите да бидат доставени до Здружението на пезнионери Битола, во затворен плик со назнака ПОНУДА (по пошта или лично на рака) на следната адреса Здружение на пензионери Битола ул.Булевар Први Мај бр.268 Битола или на поштенски фах 109, најдоцна до 7.11.2023 година.

Огласот трае 5 работни дена од објавувањето т.е. 01.11.2023 до 07.11.2023 г.

Битола                                                                                                                     Здружение на пензионери

31.10.2023                                                                                                                        Битола

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани