2win800x200

BV Business Group го најави доаѓањето на Новата 2024

Декември 19, 2023

Во саботата, на 16-ти декември од 11 часот во просториите на Кино Манаки на Широк Сокак во нашиот град, BV Business Group го најави доаѓањето на Новата 2024 година, со забава за децата на вработените.

Настанот започна со кратка програма, по што следуваше проекција на филмот ”Волшебната круша”, а локацијата за прославата, неслучајно беше избрана како дел од историјата на филмската уметност во Битола.

По точно 102 години од првата проекција во кино бавчата на Браќа Манаки, Киното Манаки на Широк Сокак, на 4 ноември оваа година, на денот на нашиот град, започна со редовен филмски репертоар.

Нема достапен опис.

Потоа следуваше средба со Дедо мраз и делење на новогодишните пакетчиња.

BV Business Group, секогаш акцентот го става на вработените и нивните семејства, па оттаму и оваа прослава, каде приритет беа децата, кои можеби еден ден ќе бидат дел од новите генерации кои доаѓаат во компанија со визија каква што е BV Business Group.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани