2win800x200

Квартетот Вива Стрингс го имаше првиот настап во возобновениот Офицерски дом во Битола (ВИДЕО)

Ноември 03, 2021

За првпат после многу години, гудачкиот квартетот „Вива Стрингс“  имаше ексклузивна можност вечерва да настапи т во  концертната сала  во возобновениот Офицерски дом во Битола со најдобра акустика кај нас и пошироко. Ова ги врати сеќавањата на многумина вечерва за  концертите,  фестивалите  и другите музички збиднувања во оваа исклучителна сала во минатото. Пренесуваме дел од амбинетот

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани