2win800x200

По дождот, базен во населбата Мал Париз

Октомври 07, 2017

Граѓаните на улиците во некои населби низ Битола, после секој дожд, газат во вирови. Својот револт обично го изразуваат на социјланите мрежи. Ви ја пренесуваме фотографијата објавена на ФБ групата Битола сака чист воздух, од наслебата Мал Париз. Ја испрати Иле Ѓорѓиевски и напиша - „Битола нема затворен базен, има полуотворен, картите се бесплатни. Знаеме за кој НЕМА  да гласаме“

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани