2win800x200

Засилени контроли на Битолската шумска полиција, одземени над 20 метри кубни огревно дрво

Септември 21, 2022

Во текот на месец септември Битолската шумска полиција со полни раце работа.

Спроведени се неколку одделни акции против дрвокрадството при што се одземени три шпедитери, 20 метри кубни нелегални огревни дрва и поднесени се над 15 пријави против сторителите.

received 631880925184565

Поради енормно зголемената цена, како и поради недостаток на огревните дрва дрвокрадството зема се поголем замав.

received 892558391706875

Од Шумската полиција најавуваат засилени контроли против дрвокрадците.

received 1342029672871622

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани