2win800x200

Откако рибите во Драгорот се напија млеко, сега ќе гледаат телевизија

Мај 29, 2018

Несовесни граѓани секојдневно се ослободуваат од непотребните предмети фрлајќи ги во реката Драгор. Денеска некој фрлил стар телевизор, а во коритото често може да се забележат апарати за домаќинство, мебел и друг отпад. 

Многупати се случува водата да биде обоена, како што се случи минатата недела, кога беше бела како млеко. 
 
Досега никој не бил казнет од надлежните инспекции за ваквото загадување на реката.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани