2win800x200

Онлајн работилница на германски јазик за Бах

Ноември 17, 2020

Здружението за македонско-германско пријателство и соработка од Битола во четврток, на 19 ноември, организира онлајн работилница на германски јазик, посветена на големиот  германски музичар Јохан Себастијан Бах. И покрај пандемијата со ковид-19, Здружението не ги одложува своите активности туку продолжи да ги спроведува електронски овозможувајќи негување на германскиот јазик, пријателските врски со Германија и ширење на сознанијата за германската култура. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани