2win800x200

Битолски „Комуналец“ го разубавува градот со цветни леи и зеленило

Мај 14, 2024

ЈП Комуналец продолжува со тековните активности. Се вршеше хортикултурно уредување на просторот пред Педагошкиот Факултет. Исто така екипите продолжија со тековно косење и заменување на цветниот пролетен расад со летен и на Широк Сокак

441159739 1219115995738463 8554341721914200674 n

Можно е да е слика од 2 луѓе, трева и текст

Можно е да е слика од дрво и трева

Можно е да е слика од 1 лице и дрво

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани