2win800x200

Голема Велигденска акција – 90 дена патничко осигурување по цена за 30 дена

Април 22, 2024

Во пресрет на Велигденските празници СН Осигурителен брокер АД Битола во рамките на голема промотивна велигденска акција ви овозможува да обезбедите патничко осигурување за 90 дена по цена за 30 дена.

Безгрижно патувајте четири сезони со промотивниот пакет кој можете да го користите во текот на целата година.

За само 1.142 денари, купувате 90 дена кои може да ги искористите во наредните 365 дена.

Пакетот ја опфаќа територијата на Европа без Швајцарија. Покритието е без франшиза.

За дополнителни 308 денари имате можност да го проширете пакетот со осигурување и на багаж.

Во сите пакети вклучена е услугата на асистентската куќа Europ assistance, со што доколку Ви е потребна итна медицинска помош трошоците се плаќаат директно на болницата од асистентската куќа. Овозможена е 24/7 подршка на голем избор на јазици.

Акцијата трае до 7 мај 2024.

Полисата за патничко осигурување овозможува заштита и сигурност во текот на привремен престој во странство и гарантира покривање на евентуални трошоци во случај на неопходна медицинска помош поради ненадејна болест или последици од несреќен случај – незгода, како и при Ковид 19.

За понудата можете да се информирате на www.snbroker.mk/ и на телефоните 15 770 и 075 284 653.

Полисата можете да ја обезбедите во најблиската подружница на СН Осигурителен Брокер АД Битола.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани