2win800x200

Соопштение од Здружение на пензионери Битола, Новаци и Могила

Април 15, 2024
Им се соопштува на сите пензионери од Битола, Новаци и Могила, дека на 17.04.2024 год. во 10 часот во Н.У „Народен театар“ Битола ќе се одржи 22 рата Регионална ревија на песни, музика и игри 2024 год.
Се покануваат пензионерите да присуствуваат на оваа фоллорна манифестација.
Влезот е бесплатен.
436421364 1380679086663654 6325829656450732811 n
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани