2win800x200

Директорката на Средношколскиот дом од Битола одговори на поставените новинарски прашања за службените патувања

Февруари 19, 2024

 

Еве што ни одговорија од Средношколскиот дом „Мирка Гинова“ во Битола на нашите поставени прашања за службените патувања на директорката Елена Спасеновска и пензионираниот советник Менде Петровски и друг лица во странство со службеното возило „голф“. За исплатата на хонорарите на пензионерот советник и за бугарската донација сместена во Домот. Како што ни го пратија одгворот така го објавуваме. Го побараме во пишана форма, ама не го добивме, и затоа ги објавуваме како слика.  

file:///C:/Users/DELL/Downloads/Informacija%20vo%20vrska%20so%20baranje%20sloboden%20pristap%20do%20informacii%20-%2016.02.2024%20(1).pdf

 

 

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Објавено од А.Б

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани