2win800x200

Претпразнична донација ги израдува вторачињата од ОУ„Гоце Делчев“ Битола

Ноември 27, 2023

Битолската млечна индустрија Вемилк денеска  ги израдува со донација учениците од второ оддление од ОУ „Гоце Делчев“ Битола. Маички кои ќе ги користат за потребите на наставата по физичко и здравствено образование, освежување со јогурт, боенка, магнет и распоред на часови кои треба секојдневно да го следат.

Можно е да е слика од 10 луѓе, луѓе студираат и маса

Можно е да е слика од 6 луѓе, луѓе студираат и текст

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани