Webp.net gifmaker

Двајцата полицајци од Битола кои завршија со суспензија да се вратат на работа, а понатаму институциите како што се Одделот за внатрешна контрола, Јавното обвинителство и судовите да донесат соодветна одлука заснована на факти, побара Независниот синдикат на полицијата на денешниот мото протест во Битола.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани