Webp.net gifmaker

Отровна гостинка во домот на битолчанец

Мај 29, 2020
Фотографијата е сопственост на Апла.мк Фотографијата е сопственост на Апла.мк

 

Мала црна скорпија начекал битолчанец во визбата од неговата куќа, која се наоѓа покрај реката Драгар, во близина на Гимназијата. Фотографијата ексклузивно ја отстапи на  Апла.мк. Зачудувачки е како скорпијата или акрепот се нашла во подрумот од куќата, ако се знае дека овие осумножни животинки со отровна боцка на опашката живеат во тропските и суптропските предели. За среќа семејството брзо ја препозна опасната „гостинка“ . 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани