Webp.net gifmaker

Директно

Општина Битола го објави конкурсот за редизајнирање на кружен тек кај месноста “Дулие” во Битола на тема – Круг на Јарболите.Кружниот тек се изгради во летото 2009 година и тој простор доби ново сообраќајно решение.

За Солуна, За Стамбола Неа Не Давам... (Неделна Рубрика)

Страница 1 од 116

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани